Eelco van Elswijk - Owner / Head Coach

Ooit woog ik 121.6 kilogram. Ik ben mijn afvalrace begonnen bij een sportschool. Na een tijdje in de sportschool rondgelopen te hebben met wat minder kilo’s dan waar ik mee begon, kwam ik erachter dat ik iets miste. Ik werd wel sterker en viel ook wel af, maar ik werd niet echt fitter. Dus ging ik op zoek naar iets nieuws en zo kwam ik in aanraking met CrossFit.

 

In 2013 ben ik gestart met CrossFit en na de eerste WOD was ik direct verkocht. Voor mij was het een compleet nieuwe manier van trainen waarbij mensen op hun eigen niveau stuk gingen door de WOD, dat vond ik fantastisch. In 2015 ben ik ook coach geworden en werd ik ook gek op het coach gedeelte van CrossFit.

 

In 2017 heb ik samen met mijn vrouw CrossFit WoodLine opgericht. Om zo een plek te creëren waar mensen komen                                                                      om een betere versie van zichzelf te worden en iedereen zich                                                                   op zijn gemak voelt.  


Tessa - Coach

In december 2018 heb ik kennis leren maken met CrossFit. Na een aantal jaar fitness, hardlopen en voetballen, kwam deze nog vrij onbekende sport op mijn pad en werd ik nieuwsgierig. Na de eerste proefles was ik meteen helemaal verkocht! Sindsdien ben ik volop aan het trainen, heb ik zelfs m’n geliefde sport voetbal ervoor opgegeven en voel ik me fitter dan ooit.

 

Het leuke aan CrossFit vind ik dat je je bij deze sport zo min mogelijk specialiseert. Je wordt juist meer een ‘alleskunner’! Ik vind het super tof om mijn enthousiasme en passie met de community te mogen delen door deel uit te maken van dit leuke team. 


Brydew - Coach

In 2014 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Daarvoor ben ik met diverse sporten bezig geweest, zoals: Kung Fu, breakdance en basketbal. Ik werd gevraagd om mee te gaan voor een proefles CrossFit en ik dacht 'kan niet moeilijk zijn, dat CrossFit'. Ik ging helemaal kapot en was meteen verliefd! Het maakt niet uit hoe fit je bent of hoelang je sport, bij CrossFit ga je hoe dan ook stuk. De een kan sneller klaar zijn dan de ander of meer rondes doen, maar zal net zo uitgeput en uitgedaagd zijn als iemand die 2 rondes minder heeft gedaan. En dat vind ik zo tof aan CrossFit!

 

Ik ben mega enthousiast dat ik mijn passie en ervaring in CrossFit mag delen met jullie, de leden van CrossFit WoodLine, als coach!