CrossFit WOD


De WOD is de dagelijkse workout (Workout of the Day). In de WOD komen veel verschillende soorten oefeningen aan bod, zoals de squat, deadlift, clean&jerk, snatch, pull ups, dips, roeien, rennen, springen en nog veel meer soortgelijke functionele bewegingen. Al deze bewegingen zijn te schalen naar iedereen zijn of haar niveau. Dus CrossFit is voor iedereen geschikt!

Open Gym


Tijdens de Open Gym (OG) kan er zelfstandig getraind worden. Het is bedoeld om te werken aan je techniek of het verbeteren van zwakke punten. 

CrossFit Kids


CrossFit kids wordt bij CrossFit WoodLine gegeven aan de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Belangrijk hierbij is dat de kinderen hun eigen lichaam beter leren kennen door middel van oefeningen te pakken uit CrossFit en die te schalen naar hun leeftijd en ervaring. In elke les staat het plezier van de kinderen voorop en wordt ervoor gezorgd dat er genoeg spellen en uitdagingen zijn om het interessant voor de kinderen te houden.

CrossFit Kids wordt gegeven in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. 

CrossFit Teens


Voor tieners hebben wij geen aparte lessen. Er is wel de mogelijkheid om een 1x per week lidmaatschap af te sluiten en mee te draaien tijdens de reguliere wods. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met de leeftijd en ervaring. Voor meer informatie: info@crossfitwoodline.com 

Olympic Weightlifting


Bij de 'oly' staan twee bewegingen centraal, namelijk de clean&jerk en de snatch. Elke les bestaat altijd uit een variatie van één van deze bewegingen met bijbehorende accessoire oefeningen om zowel de techniek als de kracht te verbeteren. 

CrossFit 50+


Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen vanaf 50 jaar oud. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau en leeftijd. Bijvoorbeeld met kleine gewichten en eigen lichaamsgewicht.