Eelco van Elswijk - Owner / Head Coach

Ooit woog ik 121.6 kilogram. Ik ben mijn afvalrace begonnen bij een sportschool. Na een tijdje in de sportschool rondgelopen te hebben met wat minder kilo’s dan waar ik mee begon, kwam ik erachter dat ik iets miste. Ik werd wel sterker en viel ook wel af, maar ik werd niet echt fitter. Dus ging ik op zoek naar iets nieuws en zo kwam ik in aanraking met CrossFit. In 2013 ben ik gestart met CrossFit en na de eerste WOD was ik direct verkocht. Voor mij was het een compleet nieuwe manier van trainen waarbij mensen op hun eigen niveau stuk gingen door de WOD, dat vond ik fantastisch. In 2015 ben ik ook coach geworden en werd ik ook gek op het coach gedeelte van CrossFit.


Diëgo - Coach

Via Eelco, de eigenaar van CrossFit WoodLine en een oude jeugdvriend, kwam ik in aanraking met CrossFit. De box in Hazerswoude-Dorp was pas net een week open en ik was verkocht. Hier vond ik uitdaging, goede coaching en een hartelijke community die ervoor zorgde dat ik terug bleef komen. Jong en oud, beginneling en gevorderden, iedereen kon instromen. Iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt met sporten.

 

Uiteindelijk heb ik in januari 2019 mijn CrossFit Level 1 behaald en mag ik nu zelf mensen enthousiasmeren en coachen. Jullie kunnen mij nu elke maandag- en woensdagavond en op zaterdag als coach vinden op de box! 


Marvin - Coach

Na jaren van voetbal en fitness ben ik in 2016 voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Ik ben pas actief aan de slag gegaan in 2017 na een jaar reizen door Australië, Nieuw Zeeland en Azië (waar ik overigens weinig aan sport heb gedaan). Ik vind het leuk om te kijken waar mijn lichaam toe in staat is en het uiterste eruit te halen. Vooral de variatie in de trainingen en de oefeningen vind ik leuk!

 

In 2019 heb ik besloten om meer te leren over CrossFit. Nu ik dit samen met de andere coaches in praktijk kan brengen maakt dit het plaatje compleet. Ik ben elke dinsdag- en donderdagavond als coach aanwezig in de box. Tot snel!