Eelco van Elswijk - Owner / Head Coach


Ooit woog ik 121.6 kilogram. Ik ben mijn afvalrace begonnen bij een sportschool. Na een tijdje in de sportschool rondgelopen te hebben met wat minder kilo’s dan waar ik mee begon, kwam ik erachter dat ik iets miste. Ik werd wel sterker en viel ook wel af, maar ik werd niet echt fitter. Dus ging ik op zoek naar iets nieuws en zo kwam ik in aanraking met CrossFit. In 2013 ben ik gestart met CrossFit en na de eerste WOD was ik direct verkocht. Voor mij was het een compleet nieuwe manier van trainen waarbij mensen op hun eigen niveau stuk gingen door de WOD, dat vond ik fantastisch. In 2015 ben ik ook coach geworden en werd ik ook gek op het coach gedeelte van CrossFit.

Ricardo - Coach


Toen in 2009 mijn zoon geboren werd kampte ik met aardig wat overgewicht. Ik wilde graag kunnen ravotten met m’n zoon, dus besloot ik om af te gaan vallen. Mijn eerste ervaring met hoge intensiteitstraining was met spinning. Leergierig als ik ben, ging ik zelf op zoek naar manieren om functioneel te trainen en zo mijn doel te behalen. Totdat ik op YouTube een filmpje tegenkwam van de 'Highlights from the 2011 CrossFit Games'. Mijn mond viel open van verbazing hoe fit en bekwaam deze mensen waren. 
Na het toepassen van CrossFitmethodes in de reguliere sportschool ging ik op zoek naar een box in Den Haag. Bij Bink 36 is mijn nieuwe leven begonnen als CrossFit atleet. Toen ik naar Waddinxveen verhuisde, ging ik daar verder met trainen en kreeg ik uiteindelijk ook de ruimte om te gaan coachen.  
Mijn 'best version of me' wil ik graag als coach overbrengen naar de atleten die ik coach. Naast het beter laten bewegen wil ik ook je mindset trainen om jou het mooie van CrossFit te laten ervaren.
 
So let’s have fun together!

Diëgo - Coach


Via Eelco, de eigenaar van CrossFit WoodLine en een oude jeugdvriend, kwam ik in aanraking met CrossFit. De box in Hazerswoude-Dorp was pas net een week open en ik was verkocht. Hier vond ik uitdaging, goede coaching en een hartelijke community die ervoor zorgde dat ik terug bleef komen. Jong en oud, beginneling en gevorderden, iedereen kon instromen. Iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt met sporten.

 

Uiteindelijk heb ik in januari 2019 mijn CrossFit Level 1 behaald en mag ik nu zelf mensen enthousiasmeren en coachen. Jullie kunnen mij nu elke zaterdag voor het whiteboard vinden als coach!